+32 (0)473 62 27 60
jonas@dgmtuinen.be

Mon - Sat 9.00 - 19.00
Sunday Closed

Naast individuele onderhoudsactiviteiten staat DGM tuinen ook garant om uw tuin het volledige jaar rond op en top te houden. Samen met u gaan wij op zoek naar een onderhoudscontract dat volledig overeenstemt met de noden en wensen van de klant. U kunt bij DGM tuinen uit Moerbeke terecht voor allerhande snoeiwerken, maai- en scheerwerken.

Bij de aanleg van uw tuin kunt u voor de volgende zaken steeds bij DGM tuinen terecht; grondwerken en bodemanalyse, aanplanten van bomen, hagen en leivormen, aanleg van borders, aanleg van (sier)gazon, bloemenweide en kunstgras, verhardingswerken zoals een oprit, parking, terras of pad, plaatsen van afsluitingen, constructiewerken zoals vijvers, poolhouses en keermuren.

Vaak hebben tuinliefhebbers wel enkele ideeën, maar weten ze niet precies hoe ze er aan moeten beginnen. Daarom staat DGM tuinen klaar om mensen te helpen. Na een vrijblijvend gesprek is het aan de klant om te kiezen uit een vormgeving (kosteloos bij uitvoering) of een gedetailleerd ontwerp met alle bijhorende plannen.